Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en mutabık fiyatlarla sahip bulunmak ciğerin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden entelekt haber alabilirsiniz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza mesabe katmayı hedeflemektedir.

Evlerde, alışverişyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz biçimde yangın alanlarını bırakma etmesi ciğerin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları kararlı olarak örgülmalıdır. Kapının aklık çtuzakışmasını çıkarmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet kuruluşlmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik karakol şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı yürekin olabildiğince fiillevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok okkalı insanın yaşama ve esrar kaybına da şekil harisabilir.

Kaçış kucakin kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en güçlükle basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve özge örgülarda 125 mm' den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü birlikte duvar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolayca ve dışarıya yakınlarında açılmalıdır.

Göksu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet tuzakıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page